Vitamina E 250 UI
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara soia
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Vegetarian1
-
Fara drojdie
Descriere
Vitamina E 250 UI de la Lamberts este un supliment esențial pentru reglarea proceselor chimice din organism.
Proprietăți și beneficii ale Vitamina E 250 UI
Există două grupe principale de vitamine: vitaminele solubile în grăsimi, cum ar fi vitaminele A, D și E, care se pot dizolva în grăsimi și pot fi stocate în organism, și vitaminele solubile în apă, cum ar fi vitaminele B și C, care sunt solubile. în apă și pe care organismul nu o poate stoca Vitamina E naturală (d-alfa-tocoferol) s-a dovedit științific a fi de două ori mai puternică decât omologul său sintetic (dl-alfa-tocoferol) și a fost proclamată de mulți cercetători drept unul dintre. cei mai importanți antioxidanți dietetici cunoscuți pentru om.
Vitamina E protejează fiecare celulă din organism împotriva stresului oxidativ cauzat de compușii reactivi numiți „radicali liberi”, iar aceste proprietăți protectoare au pus vitamina E în centrul cercetării globale.
Lamberts furnizează vitaminele E în forma lor naturală d-alfa tocoferol, deoarece aceasta este forma în care este produsă în alimente. Cercetările arată că vitamina E naturală are o activitate biologică superioară, este mai ușor absorbită și reținută în organism decât vitamina E sintetică. Forma sintetică se numește dl-alfa tocoferol și este cea mai ieftină și mai frecvent utilizată în multe produse cu vitamina E.
Vitamina E folosită în produsele Lamberts este obținută în mod natural din uleiul vegetal, iar în produsele noastre este standardizată la d-alfa tocoferol, dar sunt prezenți și alți tocoferoli.
Această vitamină, ca și alți nutrienți solubili în grăsimi, poate fi măsurată în micrograme (µg) sau unități internaționale (UI). 1 mg de D-alfa tocoferol = 1,49 UI
Există studii științifice care indică faptul că poate ajuta la menținerea stării de bine a inimii, împiedicând transformarea grăsimilor polinesaturate din organism prin oxidare în grăsimi saturate, protejând astfel toate membranele, inclusiv cele ale plămânilor și ale vaselor de sânge.
Vitamina E Lamberts este produsă în Marea Britanie în spații care funcționează conform standardelor stricte de fabricație farmaceutică GMP. Vitamina noastră E este extrasă dintr-un ulei vegetal natural și furnizată în capsule fără gelatină.
Cum să obții Vitamina E 250 UI?
1 capsulă de 1 până la 2 ori pe zi cu alimente.
Precauții
Persoanele hipertensive care suplimentează cu vitamina E ar trebui să înceapă cu o cantitate mică de UI (unități internaționale) și să crească treptat cantitatea sub supravegherea unui profesionist din domeniul sănătății. Cei care folosesc diluanți de sânge (anticoagulante) sau aspirină trebuie să-și consulte medicul înainte de a utiliza suplimente de vitamina E.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina si la indemana copiilor mici.
Compoziția Vitamina E 250 UI
Pentru 1 capsula:
Vitamina E (d-alfa tocoferol) (168 mg).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.