Pancreatină
Descriere
Pancreatina este un preparat din enzime pancreatice porcine. Pancreatina conține enzime naturale protează (digestia proteinelor), amilază (digestia carbohidraților) și lipază (digestia grăsimilor).
Proprietăți și beneficii ale Pancreatină
Enzimele sunt proteine care participă la reacțiile chimice din organism. Sunt produse endogen, în special în pancreas și alte glande endocrine, dar se obțin și prin alimente crude. Ele trec prin tractul digestiv pentru a descompune alimentele în nutrienți, astfel încât apoi să treacă în sânge.
Dacă sistemul enzimatic digestiv nu funcționează corect, poate apărea o absorbție deficitară a nutrienților de care organismul are nevoie, iar alimentația nu este optimă. În plus, atunci când gătiți alimente, majoritatea enzimelor sunt distruse și toată munca trebuie făcută de sistemul nostru endocrin.
Cum să obții Pancreatină?
Se recomandă să luați 1 capsulă de 1 până la 3 ori pe zi, cu sau între mese.
Precauții
Doar pentru adulți. Consultați un medic dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. Fabricat în unități care manipulează grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee și nuci.
Condiții de depozitare
Odată deschis, se păstrează într-un loc răcoros (sub 25ºC), uscat și întunecat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
Compoziția Pancreatină
Ingrediente:
Pancreatină 10X, Amilază, Protează, Lipază, Făină de orez, Capsulă (gelatină, agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu, dioxid de siliciu)).
Pentru 1 capsula:
Pancreatină 10X (200 mg).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.