cayenne
Descriere
Cayenne susține digestia sănătoasă și susține vasele de sânge. A fost folosit ca aliment și de către herbalistii tradiționali de mii de ani. Aroma iute și picantă a ardeiului cayenne se datorează în principal unei componente cunoscute sub numele de capsaicină.
Proprietăți și beneficii ale cayenne
Isi are originea in regiunile tropicale ale continentului american si este cunoscut si sub denumirea de ardei rosu, chili sau chili. În stare de fructe sau condimente, se caracterizează prin aroma sa picant. Folosirea sa ca condiment pentru mese s-a răspândit în Europa în urma primelor expediții care se întorceau din Americi și în curând a început să înlocuiască utilizarea piperului negru.
Cum să obții cayenne?
Se recomandă să luați 1 capsulă de 2 până la 4 ori pe zi, de preferință după masă.
Precauții
Nu depășiți doza zilnică recomandată în mod expres. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă echilibrată. Produs numai pentru adulti. Fabricat în unități care manipulează grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee și nuci.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere. A nu se lasa la indemana copiilor.
Compoziția cayenne
Ardei Cayenne (Capsicum annuum)(fructe), Hipromeloză (capsula de celuloză).
Pentru 1 capsula:
Piper Cayenne (40.000 de unități de căldură) (500 mg).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.