AlcaVie, regenerare organică
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Produs 100% natural
-
Fara lactoza
-
Fara zahar adaugat
-
Bio-eco
Descriere
AlcaVie, regenerarea organică a P. Jentschura sunt granule fine de plante gata de consum cu fructe, polen, plante aromatice și legume. Datorită puterii a peste o sută de plante, AlcaVie este, prin contribuția sa universală de încredere, suportul ideal atunci când vine vorba de o alimentație sănătoasă. Acest aliment natural omni-molecular promovează starea de bine și vitalitatea pentru o viață echilibrată – lingură cu lingură o plăcere alcalină care întărește.
Proprietăți și beneficii ale AlcaVie, regenerare organică
AlcaVie reunește, prin calitatea și varietatea sa excepțională, bogăția naturii într-un borcan de sticlă. Datorită diversității plantelor sale, acest întăritor de organe conține substanțe nutritive și active importante precum minerale, vitamine și substanțe vegetale secundare, aminoacizi esențiali și alte elemente într-o biodisponibilitate de care organismul nostru și de care are nevoie pentru diferitele sale funcții. Descoperiți și bucurați-vă de această comoară neprețuită a naturii.
Cum să obții AlcaVie, regenerare organică?
Se recomandă să începeți cu una sau două linguri pe zi în decurs de câteva zile, crescând de 3 ori 2 linguri pe zi sau mai mult. Amestecați cu următoarele alimente și ingrediente: sucuri de fructe și legume, terci, mueslis, sos de mere, ulei de semințe de in sau de măsline, sosuri pentru salate, supe și preparate reci din legume. Pentru a păstra vitaminele, enzimele, aminoacizii și alte substanțe active de calitate, adăugați AlcaVie la alimentele fierbinți numai atunci când temperatura permite consumul acestora.
Compoziția AlcaVie, regenerare organică
Arginină (1480 mg), leucină (1180 mg), lizină (840 mg), valină (780 mg), fenilalanină (770 mg), izoleucină (690 mg), treonină (580 mg), histidină (440 mg), metionină ( 330 mg), triptofan (170 mg), polen (17%), linte roșie, plantă de hrișcă, flori de hamei, migdale dulci, migdale măcinate, lupini, merișoare, coajă de portocală, mure, linte roșie, caise, semințe de ispaghul, semințe de floarea soarelui, Coji de lămâie, fasole, rădăcină de hrean, anghinare, fructe de măceș, fructe de mărar, semințe de rodie, fistic, frunze de verbenă de lămâie, centaurium, frunze de țelină, mătase de porumb, frunze de mărăcini, cimbru sălbatic, frunze de portocal, pulmonar, frunze de tei, frunze de coacăze negre, frunze de cervil, frunze de mărar, frunze verzi de viță de vie, frunze de melisa, frunze de eucalipt, frunze de dragon, sfeclă roșie, frunze de rozmarin, frunze de varză, frunze de leuștean, busuioc, năut, lemongrass, mango, ridichi neagră, rădăcină de lemn dulce, flori de soc, ananas, Ceapă, Hrișcă, Mei, Broccoli, Flori Lavandă, Nasturel, Acerola, Coada-calului, Anghinare, Urzică, Cimbru, Maghiran, Măr, Dovlecel, Melisă, Păpădie, Frunze de căpșuni, Frunze de urzică, Flori de tei argintiu, Condimente, Ceapă, Afine, Portocale, spanac, Morcovi, Soricel, Nasturtium, Seminte de dovleac, Sparanghel, Usturoi salbatic, Petale de trandafir, Nuci, Radacina de galanga, Isop, Frunze de zmeura, Amarant.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.