Acid malic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Ce este acidul malic Nature et Partage?
Acidul malic este o componentă prezentă în mod natural într-o mare varietate de plante și în special în mere. Se recomandă detoxifierea ficatului.
Se găsește și în struguri, afectând aroma și culoarea vinului. Acidul malic, odată fermentat, devine acid lactic.
Beneficiile acidului malic:
Folosit în cura de ficat a lui Andreas Moritz, înlocuiește echivalentul unui litru de suc de mere la o rată de jumătate de linguriță per lingură diluată pe zi.
Recunoscut pentru virtuțile sale asupra ficatului și vezicii biliare, permite fixarea metalelor grele în ficat și facilitează eliminarea lor prin mijloace naturale.
Prin urmare, este aliatul sportivilor și promovează o bună recuperare după efort.
In plus, aplicat direct pe piele, va ajuta la combaterea aparitiei cosurilor.
Precauții
Nu există contraindicații pentru administrarea acidului malic, dar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Compoziția Acid malic
Acid malic (100%).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
4 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.