Zer praf organic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Zerul dulce al lui Raab este uscat printr-un proces de atomizare atent. Înainte de umplere, produsul este îmbogățit cu acid lactic L(+) Lactobacillus Acidophilus și bacterii Bifidus lactis. Zerul are un conținut scăzut de grăsimi și conține proteine.
Cum să obții Zer praf organic?
Se recomandă să amestecați o lingură grămadă (25 g) cu 250 ml de lichid, apă, suc, sau lapte și să bateți până obțineți un amestec cremos, consumați imediat. Ca cură lichidă, luați 1½ – 2 L pe zi. De asemenea, poate fi amestecat în dulciuri, deserturi cu lapte și muesli. Zerul dulce al lui Raab are un gust excelent, de exemplu, preparat cu fructe proaspete.
Precauții
Culoarea și aroma sa pot varia, deoarece este un produs natural care este expus influențelor sezoniere.
Condiții de depozitare
Protejați de lumină și căldură și păstrați într-un loc uscat, bine închis.
Compoziția Zer praf organic
Zer praf dulce* (conține componente lactate), Lactobacillus Acidophilus, bacterii Bifidus lactis.
(*) din cultură organică controlată
Certificat
DE-ÖKO-001
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.