Proteine din zer din ciocolată
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Cacao pură oferă proprietăți antioxidante excelente, care sunt foarte benefice. Laptele, de mare calitate nutritiva, are acizi grasi sanatosi. Zahărul de cocos oferă fier, zinc, calciu și potasiu.
Proprietăți și beneficii ale Proteine din zer din ciocolată
Are efect prebiotic, favorizează microbiota intestinală și reglează zahărul. Antioxidanții din cacao îmbunătățesc eficiența celulelor energetice (mitocondrii) și ajută la performanța fizică.
Are chiar și aminoacizi precum acidul glutamic, pe care celulele intestinale îi pot folosi ca sursă de energie.
Cum să obții Proteine din zer din ciocolată?
Se recomanda dizolvarea a 35 g de pudra proteica impreuna cu 300 ml apa, lapte sau bauturi vegetale intr-un shaker si agitarea bine timp de 30 de secunde. Pentru a o dizolva și mai bine poți folosi un blender și, dacă adaugi mai puțin lichid, poți obține o textură cremoasă, ca un mousse. Dacă doriți să adăugați carbohidrați, dizolvați proteinele în băuturi vegetale, cum ar fi băuturile de orez, fulgi de ovăz sau nuci tigre.
Compoziția Proteine din zer din ciocolată
Concentrat de zer (lapte) (80,65%), pudră de cacao (11,29%) și zahăr din floare de cocos (8,06%).
Tabel nutrițional
-
Pentru 1 Grame
-
Concentrat de zer80.65 %
-
Pudră de cacao11.29 %
-
Zahăr din floare de cocos8.06 %
-
Grăsimi lipidice2.9 G
-
Acizi grași saturați1.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați11 G
-
Zaharuri9.5 G
-
Fibre dietetice3.9 G
-
Proteinele70 G
-
Sare0.5 G
-
Valoare energetică364 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.