Proteine din mazăre ecologică (vanilie)
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara soia
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Vegetarian1
-
Fara zahar adaugat
-
Bio-eco
Descriere
Green Tahr Eco Pea Protein este o sursă excelentă de proteine, cu toți aminoacizii esențiali pentru corpul uman și foarte digerabilă.
Proprietăți și beneficii ale Proteine din mazăre ecologică (vanilie)
Proteina organică din mazăre este o sursă excelentă de proteine alimentare vegane ușor digerabile, potrivite practic oricărui tip de consumator deoarece poate fi ingerată de persoanele cu alergii sau intoleranțe la grâu, lapte, ouă și soia. Datorita procesului sau de fabricatie respectuos si ecologic, nu contine chimicale sau orice tip de aditivi artificiali.
Conține un profil de aminoacizi care îl face deosebit de benefic pentru persoanele cu un stil de viață activ. Este bogat în aminoacizii lizină și arginină. Aminoacidul esențial lizina este un precursor al carnitinei, care este molecula responsabilă pentru transformarea acizilor grași în energie și pentru a ajuta la scăderea nivelului de lipoproteine. De asemenea, se știe că lizina ajută la absorbția calciului și joacă un rol important în formarea colagenului, o proteină care formează pielea, cartilajele, tendoanele și oasele, precum și în buna funcționare a sistemului imunitar. Deficitul de lizină este rar într-o dietă mediteraneană echilibrată, dar poate apărea în dietele vegane dezechilibrate sau la sportivii de elită. Concentrația ridicată a aminoacidului arginină din această proteină este unul dintre motivele pentru care se dovedește eficientă pentru construirea mușchilor.
În plus, este o sursă excelentă de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA): leucină, izoleucină și valină, care sunt absorbiți și metabolizați în primul rând la nivel muscular. Sunt de mare interes pentru sportivii de toate nivelurile și pentru persoanele care doresc să-și mențină sau să-și crească nivelul de masă musculară.
Această proteină organică din mazăre conține în mod natural un nivel ridicat de fier, un mineral prețios pentru organism datorită funcțiilor sale importante. Fierul este necesar pentru transportul oxigenului și pentru reglarea creșterii și diferențierii celulelor, printre multe alte activități. În compoziția sa se găsesc și anumiți compuși fenolici, cu o serie de proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.
S-a dovedit că poate menține senzația de sațietate pentru perioade prelungite de timp, datorită capacității sale de a scădea nivelul de grelină, hormonul foamei. Proteina din mazăre produce peptide care întârzie golirea stomacului și secreția de grelină.
Cum să obții Proteine din mazăre ecologică (vanilie)?
Pentru fiecare doză de 30g, adăugați o băutură vegetală, lapte, iaurt sau apă după gust (aproximativ 200-300ml).
Utilizați-l ca ingredient pentru clătite, prăjituri și prăjituri. Datorită neutralității aromei și calităților sale versatile, proteina de mazăre cu aromă de vanilie poate fi inclusă în numeroase preparate, de exemplu:
● Băuturi și smoothie-uri vegetale
● Presărat pe cereale, iaurt
● Ca adaos la budinci sau boluri de chia
● Batoane energetice cu cereale și/sau semințe
● Pateuri de legume
● Deserturi
● Produse de panificatie de toate tipurile, ca imbunatatitor de consistenta si sporitor de volum si prospetime a produselor.
● Pentru a îmbogăți orice fel de mâncare vegan
Important: evitați arderea sau gătirea excesivă a oricărui preparat care conține proteinele noastre pentru a profita din plin de beneficiile acestuia.
Condiții de depozitare
Durata de pana la 12 luni in ambalajul original sigilat. A se pastra la loc racoros (de preferinta 5-15ºC), ferit de lumina directa. În condiții uscate (de preferință RH 55-65%) și curat.
Odată deschis ambalajul, se închide ermetic și se depozitează din nou în condițiile descrise pentru a evita expunerea la umiditatea ambientală, aderența mirosurilor și contaminarea microbiană.
Compoziția Proteine din mazăre ecologică (vanilie)
Proteine din mazăre (Pisum sativum) * și aromă naturală de vanilie *.
(*) Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT Agricultură UE/non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice7.4 G
-
Acizi grași saturați1.9 G
-
Carbohidrați / carbohidrați5.6 G
-
Zaharuri0.4 G
-
Fibre dietetice4.1 G
-
Proteinele81 G
-
Sare0.098 G
-
Alanina3.4 G
-
Arginina5.63 G
-
Acid aspartic9.33 G
-
Cisteină0.53 G
-
Acid glutamic13.48 G
-
Wisteria3.07 G
-
Histidină4.37 G
-
Isoleucina3.78 G
-
Leucina6.4 G
-
Lizina6.01 G
-
Metionină0.44 G
-
Fenilalanina0 G
-
Proline3.42 G
-
Serina3.82 G
-
Treonina2.91 G
-
Triptofan1.89 G
-
Tirozină3.15 G
-
Valină4.05 G
-
Valoare energetică374 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.