Proteine din mazăre
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara soia
-
Fara gluten
-
Fara ou
-
Fara lactoza
-
Vegetarian1
-
Fara lapte
Descriere
Lamberts Pea Protein, după cum sugerează și numele, este un produs care conține proteine obținute din mazăre galbenă.
Printr-un proces ingenios de extractie si purificare, proteina este concentrata de la nivelul normal de 6% prezent in mazarea proaspata, pana la 80% continut de produsul nostru. Acest proces unic produce o proteină foarte solubilă și, prin urmare, ușor de digerat și absorbit. Am ales în mod special mazărea ca sursă de proteine, deoarece profilul lor de aminoacizi este excelent.
Proprietăți și beneficii ale Proteine din mazăre
Aminoacizii sunt folosiți de organism pentru a construi proteine. Proteinele sunt esențiale pentru formarea celulelor și sunt, de asemenea, legate de structura biochimică a hormonilor, enzimelor, neurotransmițătorilor și anticorpilor.
Aminoacizii sunt clasificați ca esențiali sau neesențiali. Aminoacizii esențiali nu pot fi sintetizați în organism și trebuie obținuți prin dietă, în timp ce aminoacizii neesențiali, deși foarte importanți pentru sănătate, pot fi sintetizați în organism și, prin urmare, nu sunt clasificați drept „esențiali”. Proteina din mazăre are multe utilizări, deoarece nu conține grâu, gluten, lactate, ouă, soia și produse de origine animală. Nu are zahăr și are o aromă ușoară sărată, care o face utilă pentru amestecarea în supe și tocane.
De asemenea, poate fi amestecat cu fructe precum banana pentru a face un smoothie de fructe. Poate fi folosit de oricine se afla in stare de recuperare si/sau cu apetit scazut.
Cum să obții Proteine din mazăre?
Se recomandă să o luați cu supe, tocane și sosuri. Adăugați proteina la sfârșitul perioadei de gătit, chiar înainte de a mânca. Pur și simplu se presară și se amestecă foarte bine peste cereale, se poate amesteca și cu orice fruct proaspăt.
Pentru sportivi: consumați o doză de 20 g sau două doze de 40 g pe zi. Pentru pofta de mancare sau faza de recuperare se consuma o doza zilnica de 20 g sau doua prize de 40 g pe zi.
Precauții
Nu se cunoaște niciunul la doza recomandată.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina si la indemana copiilor mici.
Compoziția Proteine din mazăre
Izolat proteic de mazăre.
Pentru 20 g:
Alanină (0,66 g), arginină (1,24 g), acid aspartic (1,72 g), cisteină (0,2 g), acid glutamic (2,4 g), glicină (0,56 g), histidină (0,3 g), izoleucină (0,76 g). ), leucină (1,32 g), lizină (1,26 g), metionină (0,12 g), fenilalanină (0,8 g), prolină (0,54 g), serină (1,3 g), treonină (0,54 g), triptofan (0,12 g), Tirozină (0,64 g), Valină (1,02 g).
Tabel nutrițional
-
Pentru 20 Grame
-
Izolat proteic de mazăre100 %
-
Proteinele80 G
-
Carbohidrați / carbohidrați13.8 G
-
Grăsimi lipidice3.5 G
-
Alanina0.66 G
-
Arginina1.24 G
-
Acid aspartic1.72 G
-
Cisteină0.2 G
-
Acid glutamic2.4 G
-
Wisteria0.56 G
-
Histidină0.3 G
-
Isoleucina0.76 G
-
Leucina1.32 G
-
Lizina1.26 G
-
Metionină0.12 G
-
Fenilalanina0.8 G
-
Proline0.54 G
-
Serina1.3 G
-
Treonina0.54 G
-
Triptofan0.12 G
-
Tirozină0.64 G
-
Valină1.02 G
-
Valoare energetică370 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.