Cremă de banane și prăjituri cu proteine hidroleane
Descriere
Hydrolean protein este o bază proteică cu triplă acțiune al cărei ingredient activ principal este proteina din zer hidrolizată, cu proteine din zer și un amestec care conține cazeină micelară pură 90%.
Eliberarea sa triplă contribuie la multiple utilizări: Acțiunea rapidă a proteinei din zer hidrolizat, împreună cu proteinele din zer, asigură o bună conservare a masei musculare. Amestecul cu cazeină micelară oferă o eliberare susținută perfectă pentru a completa dieta noastră.
Proprietăți și beneficii ale Cremă de banane și prăjituri cu proteine hidroleane
Proteina hidroleană este îmbogățită cu BCAA și L-Glutamină, obținându-se o aminogramă cu mai mult de 20% BCAA și aproape 17% L-Glutamină. Este imbogatita cu BCAA si L-Glutamina, obtinandu-se o aminograma cu peste 20% BCAA si aproape 17% L-Glutamina. Tot printr-un complex de enzime precum: Amilaza, Proteaza, Celulaza, Lactaza si Lipaza. Conține un nivel foarte scăzut de carbohidrați, aproape deloc zaharuri și practic fără grăsimi.
Se poate folosi dupa antrenament, in timpul acestuia sau inaintea acestuia, in functie de intentia sau sportul ce urmeaza a fi practicat. Potrivit pentru a completa slăbirea sau dietele cu conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi.
Cum să obții Cremă de banane și prăjituri cu proteine hidroleane?
Se recomanda diluarea a 30 g intr-o lingura de 200 ml de apa sau lapte degresat. Luați de două ori pe zi, o dată după antrenament.
Precauții
A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
Condiții de depozitare
Păstrați recipientul bine închis, într-un loc uscat și răcoros.
Compoziția Cremă de banane și prăjituri cu proteine hidroleane
Amestec de proteine, izolat de proteine din zer hidrolizat, emulgator: lecitină de soia, emulgator concentrat de proteine din zer: lecitină de soia), proteină din lapte MPI (90%) emulgator: lecitină de soia, lapte praf degresat, taurină, maltodextrină, arome, L-BCAA: 1 :1, L-glutamină, izomaltuloză, Palatinose™*, prăjituri cu pudră de cacao, făină de grâu, umplutură cu cremă de vanilie, zahăr, grăsime vegetală, floarea soarelui, amidon de grâu, lecitină emulgator floarea soarelui, aromă de vanilie, zahăr, grăsime vegetală, floarea soarelui, grăsime redusă pudră de cacao, sare, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, zer pudră, sirop de glucoză-fructoză, arome și emulgatori: lecitină de floarea soarelui), fructoză, îndulcitor, sucraloză, L-arginina, L-ornitină, HMB de calciu, betametilbutitrat de calciu, betametilbutidru Amestec de probiotice, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Fructooligozaharide, Agent antiaglomerant, Stearat de magneziu și maltodextrină de orez și Complex Enzimatic Digezyme®, Maltodextrină, Amilază, Celulază, Lipază și Lac Protetază.
(*) Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.
La 100 g:
BCAA (1600 mg), L-leucină (800 mg), L-valină (400 mg), L-izoleucină (400 mg), L-glutamină (1600 mg), L-arginină (150 mg), L-ornitină ( 150 mg), Probiotice UAS (33 mg), Complex Enzimatic Digezyme (25 mg), Amilază (24000 U), Protează (6000 U), Celulază (200 U), Lactază (4000 U), Lipază (1000 U).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.08 G
-
Acizi grași saturați0.22 G
-
Carbohidrați / carbohidrați4.94 G
-
Zaharuri0.43 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele87 G
-
Sare0.26 G
-
Valoare energetică402 Kcal
-
Calciu150 Mg
-
Taurină3000 Mg
-
Bcaa1600 Mg
-
L leucina800 Mg
-
L-valină400 Mg
-
L-izoleucină400 Mg
-
L-glutamina1600 Mg
-
L-arginina150 Mg
-
L-ornitina150 Mg
-
Unghii cu probiotice33 Mg
-
Complexul enzimatic digezyme25 Mg
-
Amilază24000 u
-
Proteaza6000 u
-
Celulaza200 u
-
Lactază4000 u
-
Lipaza1000 u
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.