Malat de citrulină, fără aroma
Descriere
Malatul de citrulină, fără aromă este un micronutrient cu aminoacizi neesențial (condițional esențial) pe care organismul nu îl poate produce în cantități suficiente, de obicei sub o presiune mai mare, prin urmare ar putea deveni necesară completarea.
Proprietăți și beneficii ale Malat de citrulină, fără aroma
Când vine vorba de fructe, citrulina se găsește în cantități mari în pepene verde, de exemplu. Combinația sinergică de aminoacid L-citrulină și acid malic este malatul de L-citrulină. Acidul malic (malat) este un acid organic, care poate fi găsit în natură (de exemplu în măr). Aminoacidul L-citrulină este din care sunt formați aminoacizii L-arginina și L-ornitină.
Cum să obții Malat de citrulină, fără aroma?
Se recomandă amestecarea a 3,3 g pulbere (jumătate de lingură de măsurat = 1 linguriță grămadă) cu 200 ml apă. Folosește un agitator! Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Compoziția Malat de citrulină, fără aroma
Per 3 g:
L-citrulină (46%) (3 g), acid malic (46%), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.