Malat de citrulină
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Malatul de citrulină este un micronutrient cu aminoacizi neesențial (condiționat esențial) pe care organismul nu îl poate produce în cantități suficiente, de obicei sub o presiune mai mare, prin urmare ar putea deveni necesară completarea.
Proprietăți și beneficii ale Malat de citrulină
Când vine vorba de fructe, citrulina se găsește în cantități mari în pepene verde, de exemplu. Combinația sinergică de aminoacid L-citrulină și acid malic este malatul de L-citrulină. Acidul malic (malat) este un acid organic, care poate fi găsit în natură (de exemplu în măr). Aminoacidul L-citrulină este din care sunt formați aminoacizii L-arginina și L-ornitină.
Cum să obții Malat de citrulină?
Se recomandă să luați 2 capsule cu cel puțin 30 de minute înainte de antrenament cu lichid. Nu depășiți doza recomandată.
Precauții
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.
Fabricat într-o fabrică care produce lapte, ou, gluten, soia, crustacee, dioxid de sulf și alimente care conțin nuci.
Compoziția Malat de citrulină
La 2 capsule:
L-citrulină (43,4%) (2200 mg), acid malic (43,4%), înveliș al capsulei (gelatină, agent de glazură (șelac), colorant (oxizi și hidroxizi de fier), regulator de aciditate (hidroxid de amoniu), aciditate regulator (hidroxid de potasiu)), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.