Sirop balsamic cu propolis
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara coloranti
-
Produs 100% natural
-
Fara zahar adaugat
Descriere
Siropul balsamic cu propolis de la Drasanvi este un supliment alimentar bogat in extracte de plante de mac rosu, mullein, bezele, elichrysum, cimbru, pin si fenicul si propolis, care este o substanta produsa de albine, din componente rasinoase ale plantelor.
Proprietăți și beneficii ale Sirop balsamic cu propolis
Propolisul este alcătuit din rășini, balsamuri, uleiuri esențiale și materie organică, dintre care se remarcă flavonoide precum Galangin și Quercitin. Siropul balsamic cu propolis este însoțit de o cană de măsurare pentru a oferi precizie la luarea produsului.
Cum să obții Sirop balsamic cu propolis?
Se recomandă agitarea înainte de utilizare. Luați 10 ml dimineața și 10 ml seara.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si uscat.
Compoziția Sirop balsamic cu propolis
Pentru 20 ml:
Propolis (160 mg), extract fluid de marshmallow (100 mg), extract fluid de tei (60 mg), extract fluid de mac roșu (50 mg), extract uscat de sol de oro (40 mg), extract fluid de echinacea (40 mg), mullein Extract fluid (40 mg), ulei esențial de pin pur (20 mg), ulei esențial de cimbru pur (7 mg), ulei esențial de fenicul pur (3,04 mg), apă, acid citric, glicerină, sirop de porumb, sorbat de potasiu.
Tabel nutrițional
-
Pentru 20 Mililitru
-
Grăsimi lipidice3.6 G
-
Extract uscat la soare auriu40 Mg
-
Ulei esențial de pin20 Mg
-
Extract fluid de echinacea angustifolia40 Mg
-
Extract fluid de marshmallow100 Mg
-
Extract fluid de mac roșu50 Mg
-
Extract lichid de mullein40 Mg
-
Ulei esențial de cimbru7 Mg
-
Extract fluid de tei60 Mg
-
Galangina10 %
-
Extract fluid de propolis160 Mg
-
Ulei esențial de fenicul3.04 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.