Carbonat de magneziu cu aromă de căpșuni
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Carbonatul de magneziu acționează ca un antiacid local în stomac, neutralizând acidul clorhidric. Efectele sale sunt lente, dar prelungite și, întrucât nu este un alcaloid foarte puternic, nu există riscul de alcaloză. De asemenea, nu împiedică digestia proteolitică.
Proprietăți și beneficii ale Carbonat de magneziu cu aromă de căpșuni
In cantitati suficiente actioneaza prin osmoza ca un laxativ usor in intestin. De obicei are efect între patru și douăsprezece ore după ingestie și nu provoacă crampe sau iritații. La fel, magneziul are mari beneficii pentru oase, deoarece regleaza absorbtia si asimilarea calciului prin suprimarea actiunii hormonului paratiroidian; De asemenea, activează o enzimă necesară pentru formarea osului nou.
Cum să obții Carbonat de magneziu cu aromă de căpșuni?
Se recomandă să luați 1 lingură de desert (1,5g) pe zi dizolvată în apă sau suc, de preferință înainte de culcare sau după masă.
Precauții
Poate contine soia. Nu depășiți doza zilnică recomandată în mod expres. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitor al unei alimentații variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
Condiții de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Compoziția Carbonat de magneziu cu aromă de căpșuni
Carbonat de magneziu, acidulant: acid citric (E 330), culoare: roșu sfeclă (E 162), aromă de căpșuni și îndulcitor: sucraloză ((E 955) maltodextrină).
Per 1 lingura:
magneziu (366 mg)
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.