Lecitina din soia
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
Descriere
Lecitina de soia are mai multe mecanisme de acțiune. Este o grăsime care concurează în mod specific în organism cu lipoproteinele, deplasând-o din locurile în care tinde să se depună.
Proprietăți și beneficii ale Lecitina din soia
Fiind un emulgator, reduce dimensiunea vacuolelor de grăsime din sânge, îmbunătățind proporția vacuolelor mici (HDL sau lipoproteină bună) în raport cu cele mai mari (LDL sau lipoproteină proastă).
Exercita o actiune antioxidanta care face ca lipoproteina sa se oxideze mai putin si, prin urmare, aceeasi cantitate are o putere aterogena mai mica, adica formeaza mai putine placi de ateroscleroza, compuse practic din lipoproteina LDL oxidata.
Degenerarea senilă, care provoacă pierderi de memorie, pare să se îmbunătățească semnificativ odată cu aportul regulat de fosfolipide de bună calitate biologică. Lecitina este utilă și în cazuri de stres, orele de examen sau, în general, pentru a hrăni creierul.
Cum să obții Lecitina din soia?
Se recomanda administrarea a 4 capsule moi pe zi, distribuite intre mesele principale.
Precauții
Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată sau pentru un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
Condiții de depozitare
Păstrați sticla bine închisă și într-un mediu uscat și răcoros.
Compoziția Lecitina din soia
Lecitină de soia IP, ulei de soia IP, înveliș de capsule, gelatină, glicerină
Pentru 4 capsule:
Lecitină de soia IP (2000 mg), fosfolipide totale (1100 mg), ulei de soia IP (160 mg)
Tabel nutrițional
-
Pentru 4 Capsulă
-
Lecitină de soia ip2000 Mg
-
Fosfolipide totale1100 Mg
-
Ulei de soia ip160 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.