Usturoi negru învechit
Descriere
Usturoiul negru învechit este o sursă bogată de fosfor, mangan, calciu și seleniu, precum și vitaminele B6 și C. Sursă excelentă de superoxid dismutază (SOD), un antioxidant puternic.
Proprietăți și beneficii ale Usturoi negru învechit
Capsulele de usturoi negru îmbătrânit conțin, de asemenea, de până la 10 ori mai mulți polifenoli care luptă împotriva radicalilor liberi decât usturoiul obișnuit. Beneficiile usturoiului negru japonez includ funcția imunitară și sprijinul circulator. Fermentarea lui Swanson Aged Black Garlic este realizată prin reacție enzimatică, care îi conferă concentrații mai mari de antioxidanți și reduce mirosul asociat în mod obișnuit cu usturoiul crud.
Cum să obții Usturoi negru învechit?
Se recomandă să luați o capsulă pe zi cu alimente și apă.
Compoziția Usturoi negru învechit
Per 1 capsula:
Usturoi negru fermentat invechit (usturoi intreg) (650 mg), gelatina, tarate de orez, palmitat de calciu, silice.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.