coajă de psyllium
Descriere
Coji de psyllium și pectina de măr pot fi o modalitate convenabilă de a crește aportul de fibre alimentare. Psyllium are capacitatea de a se umfla de până la 50 de ori volumul său inițial atunci când este adăugat în lichid.
Proprietăți și beneficii ale coajă de psyllium
Poate juca un rol important în menținerea regularității și sănătății gastrointestinale.
Cum să obții coajă de psyllium?
Se recomandă să luați 2 capsule cu 8 oz. pahar de lichid, de 2 până la 3 ori pe zi.
Precauții
Doar pentru adulți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Acest produs trebuie luat cu cel puțin un pahar plin de lichid. Luarea acestui produs fără suficient lichid poate provoca sufocare. Nu luați acest produs dacă aveți dificultăți la înghițire.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere.
Compoziția coajă de psyllium
Alte ingrediente:
Hipromeloză (capsula de celuloză), acid stearic (sursă vegetală), dioxid de siliciu.
Pentru 2 capsule vegetale:
Pulbere de coajă de psyllium (coală/sămânță) (1,4 g), pulbere de pectină de măr (100 mg).
Tabel nutrițional
-
Pentru 2 Capsulă
-
Coji de semințe de psyllium1.4 G
-
Pudră de pectină de mere100 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.