Ulei esențial de anason stelat
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Produs 100% natural
Descriere
Uleiul esential de anason stelat Marnys este 100% pur si chemotipat, adica are o compozitie definita si este 100% de origine naturala. Anasonul stelat a fost obtinut prin distilare cu abur si nu a fost denaturat sau amestecat cu alte uleiuri, ceea ce asigura proprietatile uleiului esential.
Proprietăți și beneficii ale Ulei esențial de anason stelat
Uleiul esențial de anason stelat Marnys conține chemotipul: trans-anetol, culoarea și aspectul său sunt incolore, tinzând spre galben pal. Aroma sa caracteristică este cea de anason cu o aromă foarte dulce, proprietăți care favorizează aroma alimentelor.
Uleiul Esential de Anason Stelat Marnys este de calitate alimentara, fiind prezent in prepararea tuturor tipurilor de retete de produse de patiserie, paine, dulciuri si chiar legume.
Illicium verum, Anasonul stelat, aparține familiei Illiciaceae și este un arbore veșnic verde aromat, cu flori roșii violet și fructe în formă de stea cu aromă de anason. Crește aproape exclusiv în sudul Chinei și Vietnam. Numele genului Illicium este derivat din latinescul Illicere, probabil din cauza parfumului dulce și atractiv.
Cum să obții Ulei esențial de anason stelat?
Se recomanda intotdeauna diluat, 1-2 picaturi, in 250 g de mancare (suc, infuzie, salata,...). Maxim de 3 ori pe zi.
Precauții
Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă echilibrată. Este indicat sa urmezi o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lasa la indemana copiilor.
Condiții de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumină.
Compoziția Ulei esențial de anason stelat
Ulei esențial de anason stelat (Illicium verum).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.