Maitake
Descriere
Golden Green maitake, o ciupercă folosită în bucătăria tradițională japoneză și cu proprietăți energetice. Este folosit în mod obișnuit ca tonic și demachiant natural.
Proprietăți și beneficii ale Maitake
Excelent restaurator corporal. De asemenea, este folosit pentru a crește performanța la sportivi și pentru cazurile de slăbiciune extremă. Proprietățile sale medicinale au făcut-o să fie considerată o ciupercă care prelungește viața. Se studiază acțiunea sa în tratamentele oncologice. Atenuează efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei, cum ar fi căderea părului, durerea sau greața.
Compoziția Maitake
Pentru 1 capsula:
Extract uscat de maitake (300 mg) din care polizaharide (30%), pulbere de maitake (200 mg), vitamina C (26,67 mg), acid L-ascorbic, agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent de încărcare (fosfat de calciu dihidrat).
Tabel nutrițional
-
Pentru 1 Capsulă
-
Polizaharide30 %
-
Extract uscat de maitake300 Mg
-
Pudră de maitake200 Mg
-
Vitamina c26.67 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.