Lentinula Bio
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Lentinula Bio de la Longlife este un supliment de lentinula titrat la 30% polizaharide si 15% β(1,3-1,6)-D-glucani, din agricultura ecologica, indicat pentru apararea naturala a organismului.
Proprietăți și beneficii ale Lentinula Bio
Lentinula (Lentinula edodes), cunoscută în mod obișnuit sub numele japonez de shiitake, este o ciupercă medicinală comestibilă foarte gustoasă, cu conținut scăzut de calorii, bogată în vitamine B, vitamina D și substanțe bioactive interesante: β-1,3-1,6-glucani.
Acești compuși sunt atribuiți cu capacitatea de a întări apărarea naturală a organismului, protecția ficatului, efectele antimicrobiene și controlul lipidelor din sânge.
În plus, prezența trehalozei stimulează formarea de bacterii benefice pentru colon, utile pentru funcția intestinală.
Interesul pentru utilizarea ciupercilor este legat de prezența polizaharidelor cu greutate moleculară mare, în special β(1,3-1,6)-D-glucani.
Potrivit numeroaselor studii, polizaharidele conținute în peretele celular al ciupercilor prezintă efecte metabolice și cardiovasculare și o capacitate promițătoare de a influența activitatea sistemului imunitar.
Cum să obții Lentinula Bio?
Se recomanda administrarea a cate 1 capsula de doua ori pe zi in timpul meselor.
Compoziția Lentinula Bio
Pentru 2 capsule:
Lentinula edodes sporofor (1000 mg).
Tabel nutrițional
-
Pentru 2 Capsulă
-
Lentinula edodes sporofor1000 Mg
-
Polizaharide500 Mg
-
Beta glucan150 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.