Resveratrol
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Resveratrolul (cunoscut și ca trans-resveratrol sau 3,4',5-trihidroxisestilben) este o fitoalexină naturală, care se găsește în pielea strugurilor roșii, alunelor, afinelor și a altor fructe de pădure.
Proprietăți și beneficii ale Resveratrol
Resveratrolul este recunoscut pentru efectele sale benefice, printre altele, asupra sănătății coronariene, controlului glicemiei, sănătății oaselor și memoriei. Prin urmare, resveratrolul este utilizat pe scară largă ca ingredient cheie pentru promovarea îmbătrânirii.
Resveratrolul este un antioxidant puternic produs de unele plante ca răspuns la stres, răni sau iradiere cu ultraviolete (UV).
Cum să obții Resveratrol?
Se recomandă una sau două doze x 5 ml direct într-un pahar cu apă sau suc, sau conform recomandării medicului medical. Se recomanda sa se inceapa cu o doza de 5 ml si daca nu se obtin efectele dorite se creste la 5 ml de doua ori pe zi.
Precauții
Conform unor studii, resveratrolul pare să aibă efecte antiplachetare sau anticoagulante. Odată deschis, se păstrează la frigider și se consumă în termen de două luni. Agitați înainte de utilizare. Este indicat sa il luati pe stomacul gol pentru o absorbtie optima, daca il luati cu alimente este mai bine inainte de masa.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Compoziția Resveratrol
Apă, Emulgator: lecitină de floarea soarelui trans-resveratrol (din Fallopia japonica), Umectant: glicerol, Etanol <5,3% vol., Regulator de aciditate: acid citric, Conservant: sorbat de potasiu, Antioxidant: vitamina E (sub formă de d-alfa tocoferol). Alc.: <5,3% vol.
Pentru 5 ml:
Trans-resveratrol (200 mg)
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.