Orez cu drojdie roșie
Descriere
Drojdie de orez roșu este un produs care a fost folosit de herboriștii tradiționali asiatici încă de la aproximativ 800 d.Hr. Este produs cu atenție pentru a evita prezența citrininei, un produs secundar nedorit al procesului de fermentație.
Proprietăți și beneficii ale Orez cu drojdie roșie
Produs prin fermentarea drojdiei roșii cu orez alb, orezul roșu cu drojdie este folosit în mod obișnuit în aplicațiile de gătit pentru a îmbunătăți culoarea și aroma alimentelor.
Cum să obții Orez cu drojdie roșie?
Se recomandă să luați 1 comprimat de 1 până la 2 ori pe zi, de preferință în timpul meselor.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere. A nu se lasa la indemana copiilor.
Compoziția Orez cu drojdie roșie
Calciu (din carbonat de calciu), drojdie roșie de orez (Monascus purpureus) (pulbere concentrată (10:1), alte ingrediente: carbonat de calciu, maltodextrină, silice, stearat de magneziu (sursă vegetală) și acoperire vegetală.
Pentru 2 capsule:
Pulbere de orez cu drojdie roșie (1,2 g), calciu (150 mg).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.