oțet umeboshi
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Ecocert
-
Fara conservanti
-
Fara arome artificiale1
-
Bio-eco
-
Pe deplin mulțumit, recomand
Pleinement satisfaite , je recommanderai
Tradus din naturitas.fr
Vezi originalul
oțet umeboshi recenzii
Bază în 2 recenzii
-
5 stele2
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Condimentul pentru umeboză poate fi comparat cu un fel de oțet; Cu toate acestea, legislația franceză nu ne permite să o numim așa, deoarece aciditatea sa este mai mică decât cea a acestuia din urmă. Acest condiment se obține din prune umeboze puse în saramură.
Indicație
Acidul citric continut in condimentele umebozei are ca efect detoxifierea si imbunatatirea absorbtiei de catre organism a mineralelor precum calciul. De asemenea, conține substanțe benefice precum pectina și polifenolii.
Este, de asemenea, un balsam. Va ajuta în special oamenii obosiți de căldură.
Mod de preluare
Condimente acide și sărate pentru a asezona salate și diverse preparate.
Obținută după ce adaugă prunele umeboză, aroma pronunțată „acră și sărată” a acestui condiment este ideală ca înlocuitor pentru oțet și sare pentru sosurile de salată sau marinate.
Oțetul Umebosis este perfect pentru condimentarea și sporirea aromei leguminoaselor din salate precum azukis și linte.
Îl poți folosi și pentru a face legume lacto-fermentate.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Prune, frunze de iresina, apa, sare de mare.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați3.5 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele0.5 G
-
Sare25 G
-
Valoare energetică16 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.