Oțet Umeboshi
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Organic
-
Fara drojdie
Descriere
Clearspring Umeboshi Vinegar este un condiment acru și picant care rezultă din murarea prunelor japoneze în oțet salin zilnic. Un condiment foarte versatil care adaugă o notă răcoritoare sosurilor de salată, legumelor gătite și marinatelor.
Mod de preluare
Este recomandat să adăugați legume fierte și marinate ca sosuri de salată. Folosiți-l ca oțet, dar din cauza sărăturii sale inerente, orice sare dintr-o rețetă poate fi necesar să fie redusă
Precauții
Datorită salinității sale inerente, utilizați cu moderație.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Prune ume japoneze (72%), sare de mare, frunze roșii de shiso* (8%). *fermă organică. Produs din Japonia.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.3 G
-
Zaharuri0.3 G
-
Proteinele0 G
-
Sare19.6 G
-
Valoare energetică3 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.