Oțet organic de orez brun
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Oțet de orez organic de la La Finestra sul Cielo. Oțetul de orez este un condiment apetisant obținut prin fermentarea orezului timp de un an în cuve de teracotă, transformându-l mai întâi în alcool și apoi în oțet. Aroma sa, fiind mai puțin acidă, mai moale și mai plină decât oțetul de vin, se îmbină perfect cu orice fel de mâncare din cereale, legume și alge marine, evidențiind aroma fără a o modifica. Poate fi folosit ca înlocuitor al oțetului convențional. Aciditate 4,5%.
Mod de preluare
Turnați câteva picături direct pe legumele fierte sau crude pentru a le spori aroma. De asemenea, poate fi amestecat cu sos de soia și ulei de susan sau smântână pentru a crea un condiment bogat ideal pentru salate.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Apă, orez brun* (20%).
* din agricultura ecologica
Certificat
NL-BIO-01 Agricultura non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Mililitru
-
Valoare energetică18 Kcal
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.7 G
-
Zaharuri0 G
-
Proteinele0.8 G
-
Sare0.03 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.