Otet de orez
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Otetul de orez de la La Finestra Sul Cielo poate fi folosit ca inlocuitor al otetului conventional. Aciditate: 4,5%.
Indicație
Este un condiment apetisant realizat prin fermentarea orezului timp de un an în cuve de teracotă, pentru a-l transforma mai întâi în alcool și apoi în oțet. Aroma sa, fiind mai puțin acidă, mai moale și mai plină decât oțetul de vin, se îmbină perfect cu orice fel de mâncare din cereale, legume și alge marine, evidențiind aroma fără a o modifica.
Mod de preluare
Se recomandă să turnați câteva picături direct pe legumele fierte sau crude pentru a le spori aroma. De asemenea, poate fi amestecat cu sos de soia și ulei de susan sau smântână pentru a crea un condiment bogat ideal pentru salate.
Precauții
Produs într-o instalație care utilizează, de asemenea, soia și cereale care conțin gluten.
Ingrediente
Apă, sare de mare, orez brun, spori Koji.
Certificat
IT-BIO-014 Agricultura non-UE
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.