Texturizator de pectină de citrice fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Texturizatorul de pectină cu citrice fără gluten Dayelet este alcătuit din polizaharide naturale care se găsesc în pereții celulelor plantelor.
Indicație
Din industrializarea citricelor și a pulpei de măr se obțin majoritatea pectinelor, care vin sub formă de pulbere brună.
Practic sunt foarte sensibili la trei factori: pH (cu cât aciditatea este mai mare, cu atât gelificarea este mai mare), zahăr (de la 10 la 80%) și calciu (prezența ionilor de calciu, lapte etc.). Funcționează bine cu pH scăzut (între 2,8 și 3,5) tipic fructelor, făcându-l esențial pentru toate tipurile de dulcețuri cu texturi moi și elastice.
Mod de preluare
Se recomandă să dispersați Dayelet Pectin Citrus în apă rece, să o amestecați mai întâi uscat cu celelalte ingrediente și să turnați peste lichid amestecând cu un blender. Pentru a reduce pH-ul, puteți adăuga acid citric Dayelet. Pentru dizolvarea completă, se încălzește la 80-85ºC și se lasă să se răcească până se gelifică. Dacă apa este dură (prezența calciului) este nevoie de mai mult timp de încălzire.
Ingrediente
Pectină de citrice, dextroză.
Tabel nutrițional
-
Pentru
-
Carbohidrați / carbohidrați27 %
-
Zaharuri27 %
-
Fibre dietetice60 %
-
Proteinele2 %
-
Sare1.25 %
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.