Dayelet
Texturizator de pectină de citrice fără gluten
39,09 LEI
Ai nevoie de ajutor?

Texturizator de pectină de citrice fără gluten

70 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Texturizatorul de pectină cu citrice fără gluten Dayelet este alcătuit din polizaharide naturale care se găsesc în pereții celulelor plantelor.
Vizualizați descrierea
39,09 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Fara gluten

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (0)

Descriere

Texturizatorul de pectină cu citrice fără gluten Dayelet este alcătuit din polizaharide naturale care se găsesc în pereții celulelor plantelor.

Indicație

Din industrializarea citricelor și a pulpei de măr se obțin majoritatea pectinelor, care vin sub formă de pulbere brună.
Practic sunt foarte sensibili la trei factori: pH (cu cât aciditatea este mai mare, cu atât gelificarea este mai mare), zahăr (de la 10 la 80%) și calciu (prezența ionilor de calciu, lapte etc.). Funcționează bine cu pH scăzut (între 2,8 și 3,5) tipic fructelor, făcându-l esențial pentru toate tipurile de dulcețuri cu texturi moi și elastice.

Mod de preluare

Se recomandă să dispersați Dayelet Pectin Citrus în apă rece, să o amestecați mai întâi uscat cu celelalte ingrediente și să turnați peste lichid amestecând cu un blender. Pentru a reduce pH-ul, puteți adăuga acid citric Dayelet. Pentru dizolvarea completă, se încălzește la 80-85ºC și se lasă să se răcească până se gelifică. Dacă apa este dură (prezența calciului) este nevoie de mai mult timp de încălzire.

Ingrediente

Pectină de citrice, dextroză.

SKU: LP-0001537
B5Y0BDHES2G

Tabel nutrițional

  • Pentru
  • Carbohidrați / carbohidrați
    27 %
  • Zaharuri
    27 %
  • Fibre dietetice
    60 %
  • Proteinele
    2 %
  • Sare
    1.25 %

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.