Tamari Strong Biografie
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Bio-eco
Descriere
Este un sos pe bază de soia fermentat natural, care este făcut după o metodă tradițională japoneză. Puteți folosi acest potențiator de aromă pentru a vă sărați tocănițele într-un mod sănătos, dar și pentru a spori aromele naturale.
Indicație
Acest aliment fermentat favorizează absorbția nutrienților și o bună digestie. Metoda tradițională japoneză de fermentație lichidă. În cuve deschise, la temperatura camerei. Nefiltrat, ci decantat, pentru a-și păstra caracteristicile (aromă, miros și culoare).
Mod de preluare
Este recomandat să-l adaugi la tocane în timp ce le prepari sau să-l folosești la masă ca potențator de aromă. Perfect pentru condimentarea tocanelor, sosurilor de salată, marinatelor, mâncărurilor wok, supelor și supelor de tăiței. Se combină excelent cu oțet de orez, usturoi, ghimbir și muștar.
Ingrediente
Apă, soia*, sare de mare, alcool*, A. Oryzae.
(*) fermă organică
Certificat
NL-BIO-01Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați5.8 G
-
Zaharuri1.7 G
-
Fibre dietetice0.9 G
-
Proteinele10 G
-
Sare13 G
-
Valoare energetică82 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.