Tamari cu 25% mai puțină sare organic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara zahar adaugat
-
Sărac în grăsimi
-
Bio-eco
Descriere
Sos de soia fără grâu cu 25% mai puțină sare. Cu o aromă puternică și intensă, ideală pentru a însoți carnea și peștele. Acest aliment fermentat favorizează absorbția nutrienților și o bună digestie. Metoda tradițională japoneză de fermentație lichidă. În cuve deschise, la temperatura camerei. Nefiltrat, ci decantat, pentru a-și păstra caracteristicile (aromă, miros, culoare).
Indicație
Aviz: ECOCERT
Mod de preluare
Ajută la îmbunătățirea aromelor. Ideal pentru gatit cu legume, legume, supe si tocanite, pentru prepararea de sosuri si sosuri de salate, alge marine, cereale, legume prajite, carne si peste.
Precauții
Soia și derivați
Condiții de depozitare
A se proteja de lumina soarelui. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Apă, SOIA*, sare de mare, alcool, Aspergillus oryzae (koji). *Fermă organică.
Certificat
ECOCERTTabel nutrițional
-
Pentru 100 Mililitru
-
Carbohidrați / carbohidrați5.3 G
-
Zaharuri1.7 G
-
Fibre dietetice0.9 G
-
Proteinele12 G
-
Sare10.3 G
-
Valoare energetică96 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.