Tamari
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Tamarii de la La Finestra Sul Cielo se prepară cu soia și sare, gros și bogat, cu o aromă plină. Fabricat cu cele mai bune metode traditionale (fermentat timp de 18 luni in butoaie de lemn). A se folosi direct in pact cu orez, paste, salate, sushi etc. Procesul de fermentație îl îmbogățește cu enzime care stimulează digestia și proteinele în care sunt bogate contribuie la completarea unei diete preponderent vegetariene. Tamari este pasteurizat timp de o ora la 82° pentru a preveni degradarea si a opri fermentatia, continutul mare de apa de fapt nu ar permite sa fie conservat in alt mod.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina soarelui si umiditate. Odată deschis, se păstrează la frigider și se consumă în primele 6 luni.
Ingrediente
Soia* (45%), apă, sare de mare, shochu* [distilat de orez] (2,54%) (apă, orez fermentat*, sare), *din agricultura ecologică.
Alcool: 1,9 - 2,5% vol. 12 luni de fermentație.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Mililitru
-
Valoare energetică83 Kcal
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați6.5 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice0.7 G
-
Proteinele14 G
-
Sare12.93 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.