Sos ușor de soia Shoyu
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Organic
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Bio-eco
Descriere
Shoyu - Terrasana Mild Soy Sauce este un sos de soia japonez blând. Fabricat din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică). Fabricat în Japonia după o rețetă veche. Timp de fermentare: minim 12 luni.
Indicație
Shoyu este un sos de soia japonez blând preparat din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică). Shoyu-ul nostru este făcut într-un mod foarte tradițional de japonezi care au făcut shoyu de generații. Shoyu fermentează cel puțin 12 luni și poți să-l încerci! Delicios cu ciorbe (miso), cu soba si taitei udon, preparate stir-fry sau ca sos cu sushi.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea ca inlocuitor de sare, ca sos pentru sushi sau ca baza pentru sosul sau dressingul tau.
Condiții de depozitare
Dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la data de expirare.
Ingrediente
Apă, boabe de soia*, grâu*, sare de mare, ferment koji. Cultivat organic.
Certificat
NL-BIO-01 Agricultură non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Mililitru
-
Fibre dietetice0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați6.2 G
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Proteinele8.8 G
-
Sare12 G
-
Valoare energetică62 Kcal
-
Sodiu4815 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.