Sos de soia tamari organic
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Sosul de soia bio tamari Mimasa se face cu boabe de soia bio, grau, apa, sare de mare si seminte de koji, sub proces de fermentatie accelerata cu caldura controlata, astfel incat produsul sa fie gata intr-o saptamana. Rezultatul final este un sos de soia cu aceeași aromă și textură ca și tamari-shoyu organic de la Mimasa la un preț mai accesibil.
Indicație
Acest sos de soia se obtine printr-un proces de fermentatie, plecand de la soia integrala si grau integral, la care se adauga apa si sare. De aici și marile calități ale sosului de soia Mimasa: conține cei 9 aminoacizi esențiali și acid acetic, care inhibă poluarea și ajută la depășirea oboselii organismului.
Mod de preluare
Este recomandat să-l folosiți ca înlocuitor de sare pentru a vă condimenta preparatele.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Apă (54,2%), soia (15,4%), grâu (15,4%), sare de mare (14%), alcool (1%), semințe de Koji (<0,01).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică71 Kcal
-
Grăsimi lipidice0.3 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați8.7 G
-
Zaharuri2 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele8.3 G
-
Sare13.75 G
-
Sodiu5.5 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.