Sos de soia Tamari fara gluten Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
Descriere
Sosul de soia Tamari Bio fără gluten de la Sol Natural are o aromă puternică și intensă care îl face ideal pentru a însoți carnea și peștele. Acest aliment fermentat este un înlocuitor al sării și servește pentru a îmbunătăți foarte mult aroma alimentelor, oferindu-ne în același timp mulți nutrienți.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea pentru a oferi o aromă delicioasă mâncărurilor și rețetelor tale orientale. Adaugă la salata de legume, pește, carne și orice altă rețetă pe care o prepari acasă.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Apă, soia*, sare.
(*) Din Agricultura Ecologică.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrațiG
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele13 G
-
Sare19 G
-
Valoare energetică80 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.