Sos de soia Tamari
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Sosul de soia Biocop Tamari are o aromă puternică și intensă, ideal pentru a însoți carnea și peștele. Acest aliment fermentat favorizează absorbția nutrienților și o bună digestie.
Indicație
Metoda tradițională japoneză de fermentare lichidă în cuve deschise, la temperatura camerei. Nefiltrat, ci decantat, pentru a-și păstra caracteristicile (aromă, miros, culoare). Aviz: CCPAE
Mod de preluare
Este recomandat pentru a ajuta la îmbunătățirea aromelor. Ideal pentru gatit cu legume, legume, supe si tocanite, pentru prepararea de sosuri si sosuri de salate, alge marine, cereale, legume prajite, carne si peste.
Condiții de depozitare
A se proteja de lumina soarelui. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Apă, soia, grâu integral, Aspergillus oryzae.
Certificat
CCPAETabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați5.1 G
-
Zaharuri0.3 G
-
Fibre dietetice0.5 G
-
Proteinele8.27 G
-
Sare16 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Valoare energetică54.22 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.