Sos de soia slab Shoyu
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Vegetarian1
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Bio-eco
Descriere
Terrasana Shoyu Mild Soy Sauce este un sos de soia blând, făcut din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică). Preparat după o rețetă veche de secole.
Indicație
Acest shoyu este fermentat de experții japonezi, care produc shoyu de generații, folosind tehnici tradiționale. Shoyu fermentează minim 18 luni. Delicios în supe (miso), cu tăiței soba sau udon, în cartofi prăjiți sau în sos pentru sushi.
- Sos de soia japonez ușor
- Conține toate cele 5 arome (sărat, acru, dulce, amar și umami)
- Fabricat după o rețetă japoneză veche de secole
- Fermentat timp de minim 12 luni în butoaie de lemn de cedru vechi de 100 de ani.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea lui ca inlocuitor de sare, ca sos pentru sushi sau ca baza pentru sosuri sau dressing-uri.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la data expirarii.
Ingrediente
Apă, soia* (China), grâu* (Turcia), sare de mare (Australia), ferment Koji (Japonia).
(*) Din agricultura ecologica
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați6.2 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dietetice0.7 G
-
Proteinele8.8 G
-
Sare12 G
-
Valoare energetică62 Kcal
-
Sodiu4800 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.