Sos de soia Shoyu
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Sărac în grăsimi
-
Bio-eco
Descriere
Sos de soia Biocop Shoyu cu grau cu aroma blanda si mediteraneana, ideal in bucatarie.
Indicație
Ajută la îmbunătățirea aromelor Metoda tradițională japoneză de fermentație lichidă. În cuve deschise, la temperatura camerei. Nefiltrat, ci decantat, pentru a-și păstra caracteristicile (aromă, miros, culoare) Aviz: CCPAE
Mod de preluare
Se recomanda pentru gatit cu legume, legume, supe si tocanite, pentru prepararea de sosuri si sosuri de salate, alge marine, cereale, legume prajite, carne si peste.
Condiții de depozitare
A se proteja de lumina soarelui. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Apă, sare de mare, soia, grâu integral, Aspergillus oryzae.
Certificat
CCPAETabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice10 G
-
Acizi grași saturați10 G
-
Carbohidrați / carbohidrați6.1 G
-
Zaharuri0.6 G
-
Fibre dietetice0.5 G
-
Proteinele8.03 G
-
Sare17 G
-
Valoare energetică57.32 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.