sos de soia shoyu
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara lactoza
-
Fara conservanti
-
Fara zahar adaugat
-
Bio-eco
Descriere
Sosul de soia Shoyu este un sos de soia fermentat în stil japonez, făcut din boabe de soia și grâu. Grâul înmoaie aroma sosului de soia.
Mod de preluare
Este recomandat pentru toate preparatele tale. În timpul gătirii, se recomandă să-l folosim mereu la sfârșit pentru că altfel evaporăm apa din sos și intensificăm intensitatea aromei.
Condiții de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente
Soia*, grau*, apa, sare.
(*) din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturați0.01 G
-
Carbohidrați / carbohidrați6.2 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele8 G
-
Sare12 G
-
Valoare energetică64 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.