Sos de soia puternic Tamari
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
Descriere
Tamari - Sos de soia Strong Terrasana este un sos de soia japonez puternic, fără gluten. Fabricat autentic în Japonia din boabe de soia și koji (o ciupercă japoneză unică). Timp de fermentare: minim 12 luni. Produs pasteurizat.
Indicație
Tamari este un sos de soia japonez puternic, fără gluten, făcut din boabe de soia și koji (o ciupercă japoneză unică). Aroma de tamari este minunat de complexă și conține toate cele cinci gusturi: sărat, acru, dulce, amar și umami. Cu acest sos de soia japonez ridicați cu adevărat fiecare fel de mâncare la un nivel superior: supe (miso), preparate cu tăiței, marinate, sushi și chiar tocană.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea ca inlocuitor de sare, ca sos pentru sushi sau ca baza pentru sosul sau dressingul tau.
Condiții de depozitare
Dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la data expirarii.
Ingrediente
Fasole de soia organică, apă, sare de mare, shochu ecologic sărat (apă, orez organic, sare, ferment Koji), ferment Koji.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați6.5 G
-
Proteinele14 G
-
Sare13.1 G
-
Valoare energetică83 Kcal
-
Sodiu5172 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.