Sos de soia fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Sosul de soia fără gluten de la Yang Tse este un sos fermentat originar din Asia, care este făcut din boabe de soia, apă și sare. Sosul de soia are o aromă intensă, sărată, umami, care poate fi folosită pentru a spori aroma unei game largi de preparate.
Mod de preluare
Este recomandat să îl folosiți pentru a însoți sushi sau pentru a adăuga preparate culinare precum tocănițe, sosuri și dressing-uri.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Apă, soia (35%), sare, amidon de porumb, conservant: sorbat de potasiu.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați66 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele3.2 G
-
Sare12 G
-
Valoare energetică40 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.