Sos de soia acru Ponzu Bio vegan
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Ponzu este un sos și sos tipic japonez. Ponzu este făcut din shoyu japonez autentic și sucul diferitelor citrice japoneze (yuzu și sudachi). Rezultă un sos aromat, cu o nuanță dulce-acrișoară. Inițial, Ponzu a fost adesea folosit ca sos pentru mâncăruri de pește, dar acest sos este, de asemenea, un adaos proaspăt la mâncărurile cu legume aburite, alge marine, tofu și salate.
Mod de preluare
Utilizați-l ca ingredient în marinate sau dressing-uri sau ca sos.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se proteja de lumina soarelui.
Dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la data expirarii.
Ingrediente
apă, shoyu* (apă, soia*, GRAU*, sare, ferment koji) (Japonia), oțet de orez* (apă, orez*, koji) (Japonia), suc de struguri* (Argentina), suc de yuzu* (Japonia), sare (Mexic), suc de yukou* (Japonia), suc de sudachi* (Japonia), sake* sărat* (apă, orez*, sare, spori koji) (Japonia), kombu (Japonia), ciuperci shiitake uscate* (Japonia)
* = agricultura ecologica
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați6.6 G
-
Zaharuri1.2 G
-
Fibre dietetice0.4 G
-
Proteinele3.9 G
-
Sare7.4 G
-
Valoare energetică42 Kcal
-
Sodiu2960 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.