Sos de ciuperci organic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Ecocert
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
Descriere
Sos de ciuperci bio Sakai, cu arome delicate de padure in perfecta armonie cu rosii si ceapa.
Indicație
Sos de ciuperci 100% vegetal si organic. Într-o bază de roșii gătită la temperatură scăzută, după cum spune tradiția, se adaugă ceapă și ciuperci Boletus edulis, după rețeta autentică italiană și aromate cu busuioc. Ideal pentru paste, lasagna și ca bază de pizza. Poate fi folosit ca garnitura pentru carne si peste.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea dupa gust.
Condiții de depozitare
Odată deschis, se păstrează la frigider.
Ingrediente
Pulpă de roșii, concentrat de roșii, apă, ciuperci, ceapă, ulei de măsline extravirgin, sare de mare, busuioc, usturoi, oregano
Certificat
ES-ECO-019-CTTabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică59 Kcal
-
Grăsimi lipidice3.6 G
-
Acizi grași saturați0.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați3.3 G
-
Zaharuri2.9 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele1.4 G
-
Sare1.5 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.