Sos bolognese de legume
Valori ale produsului
-
Fara crustacee
-
Bio-eco
Descriere
Sosurile sunt realizate din produse organice selectate care oferă o notă unică și diferențială oricărei propuneri gastronomice.
Indicație
Onyar
Onyar sunt produse ecologice cu valoare socială realizate la Fundația Ramon Noguera. Specializată în producția de paste proaspete, pizza proaspătă, sosuri și pateuri de legume, printre alte conserve.
Ecologic și durabil: Toate ingredientele folosite la prepararea alimentelor provin din agricultura ecologică și, în procesul de transformare, nu se adaugă conservanți, coloranți sau alți aditivi de origine chimică.
Calitate și proximitate: selectează produse la origine și lucrează pentru a oferi mâncăruri locale de cea mai înaltă calitate. Produsele Onyar sunt realizate în atelierul pe care Fundația Ramon Noguera îl are în Girona.
Valoare socială: Onyar este un proiect social al Fundației Ramon Noguera, al cărui scop este inserarea în muncă a persoanelor cu dizabilități intelectuale.
Mod de preluare
Se recomandă să însoțească și să asezoneze preparatele.
Precauții
Poate contine urme de gluten, alune, oua, lapte, nuci si susan.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma in 7 zile.
Ingrediente
Roșii*, apă, ceapă*, soia texturată*, ardei roșu*, morcov*, ulei de măsline virgin*, zahăr*, tamari (soia, apă, sare)*, sare, bulion de legume (făină de orez, extract de drojdie, legume, ulei de floarea soarelui*, usturoi*, alge nori*, condimente*.
(*) Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.4 G
-
Acizi grași saturați0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați5.9 G
-
Zaharuri3.4 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele2.7 G
-
Sare0.36 G
-
Valoare energetică46 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.