Shoyu Kagisa Biografie
250 Ml
Shoyu Kagisa Bio de la La Finestra sul Cielo este un sos de soia realizat dupa cea mai buna metoda traditionala, adica fermentarea timp de 18 luni intr-un butoi de lemn.
Vizualizați descrierea
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Shoyu Kagisa Bio de la La Finestra sul Cielo este un sos de soia realizat dupa cea mai buna metoda traditionala, adica fermentarea timp de 18 luni intr-un butoi de lemn.
Indicație
Ideal pentru retete pe baza de cereale, leguminoase, legume si alge.
Mod de preluare
Este recomandat să mănânci după gustul consumatorului.
Precauții
Poate contine urme de gluten.
Condiții de depozitare
Acest produs este pasteurizat.
Ingrediente
La 100 ml:
Soia (19%), grâu (16%), apă, sare de mare, soia ecologică, spori Koji, grâu ecologic.
Certificat
IT-BIO-014 Agricultura non-UE
SKU: LP-0044639
BDZ89QRUOUN
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică62 Kcal
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați6.9 G
-
Fibre dietetice0.7 G
-
Proteinele0 G
-
Sodiu4.9 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.