Shoyu cu 25% mai puțină sare
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Vegetarian1
-
Sărac în grăsimi
-
Bio-eco
Descriere
Shoyu cu 28% mai puțină sare de var este un sos din soia și grâu, care conține câteva minerale esențiale, proteine și vitamine. Folosind acest sos în loc de sare, reduceți cantitatea de sare din feluri de mâncare și le sporiți aroma.
Indicație
În timpul procesului lung de fermentație, enzimele transformă amidonul, proteinele și lipidele conținute de soia crudă și grâu în nutrienți ușor de absorbit, deoarece sunt predigerați: aminoacizi, acizi grași polinesaturați, carbohidrați lenți. In timpul procesului de fermentatie se dezvolta acid lactic care are un efect benefic asupra florei intestinale si absorbtia eficienta a nutrientilor. Sarea de mare oferă minerale și oligoelemente.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea lui la muraturi, in wok, cu orez, cu taitei, cu sushi, sashimi sau legume la abur. Este delicios în combinație cu mirin (vin de orez), ghimbir wasabik sau daikon ras.
*Aroma lui Shoyu este caracterizată de o atingere ușoară de alcool rezultată din fermentarea grâului. Acesta este motivul pentru care nu este foarte potrivit pentru încălzire prelungită și trebuie adăugat la sfârșitul procesului de producție, pentru a nu-și pierde aroma.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros si uscat ferit de lumina.
Ingrediente
Apa, Soia*, Sare de mare (9,8%), Grau*, Alcool*, Otet*, Regulator de aciditate: acid lactic, A.Oryzae. *Ingrediente cultivate organic.
Certificat
BE-BIO-001
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați4.9 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dietetice0.8 G
-
Proteinele10 G
-
Sare9.8 G
-
Valoare energetică101 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.