Terrasana
Shoyu blând
43,48 LEI
Ai nevoie de ajutor?

Shoyu blând

500 Ml
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Shoyu este un sos de soia japonez blând. Fabricat din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică). Preparat după o rețetă veche de secole în Japonia. Timp de fermentare: 18 luni.
Vizualizați descrierea
43,48 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Vegetarian
  • Fara zahar adaugat
  • Fara drojdie
  • Bio-eco

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (0)

Descriere

Shoyu este un sos de soia japonez blând. Fabricat din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică). Preparat după o rețetă veche de secole în Japonia. Timp de fermentare: 18 luni.

Indicație

Shoyu este un sos de soia japonez blând, care este făcut din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică). Acest shoyu este realizat folosind tehnici deosebit de tradiționale de către japonezii care au făcut shoyu de generații. Shoyu fermentează minim 18 luni și poți să-l încerci! Delicios în supe (miso), cu tăiței soba și udon, feluri de mâncare prăjite sau ca sos pentru sushi.

Mod de preluare

Se recomandă utilizarea ca înlocuitor de sare, dip pentru sushi sau ca bază pentru sos sau dressing.

Condiții de depozitare

După deschidere, păstrați etanș într-un loc uscat, întunecat, la temperatura camerei (maximum 20°C).

Ingrediente

Apă, soia* (China), grâu* (Turcia), sare de mare (Australia), ferment Koji (Japonia)
(*) Fermă organică

SKU: LP-0193210
QLX216VD

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Grăsimi lipidice
    0.1 G
  • Acizi grași saturați
    G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    6.2 G
  • Zaharuri
    G
  • Fibre dietetice
    0.7 G
  • Proteinele
    8.8 G
  • Sare
    12 G
  • Valoare energetică
    62 Kcal
  • Sodiu
    4800 Mg

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.