Shoyu blând
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Bio-eco
Descriere
Shoyu este un sos de soia japonez blând. Fabricat din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică). Preparat după o rețetă veche de secole în Japonia. Timp de fermentare: 18 luni.
Indicație
Shoyu este un sos de soia japonez blând, care este făcut din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică). Acest shoyu este realizat folosind tehnici deosebit de tradiționale de către japonezii care au făcut shoyu de generații. Shoyu fermentează minim 18 luni și poți să-l încerci! Delicios în supe (miso), cu tăiței soba și udon, feluri de mâncare prăjite sau ca sos pentru sushi.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea ca înlocuitor de sare, dip pentru sushi sau ca bază pentru sos sau dressing.
Condiții de depozitare
După deschidere, păstrați etanș într-un loc uscat, întunecat, la temperatura camerei (maximum 20°C).
Ingrediente
Apă, soia* (China), grâu* (Turcia), sare de mare (Australia), ferment Koji (Japonia)
(*) Fermă organică
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați6.2 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dietetice0.7 G
-
Proteinele8.8 G
-
Sare12 G
-
Valoare energetică62 Kcal
-
Sodiu4800 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.