Shoyu blând
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Bio-eco
Descriere
Shoyu este un sos de soia blând preparat din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică). Preparat după o rețetă veche de secole. Timp de fermentare: 18 luni
Indicație
Shoyu este un sos de soia blând, care este făcut din boabe de soia, grâu și koji (o ciupercă japoneză unică).
Shoyu-ul nostru este fermentat de experți japonezi, care produc shoyu de generații, folosind tehnici tradiționale.
Shoyu fermentează minim 18 luni, poți degusta asta!
Delicios în supe (miso), cu tăiței soba sau udon, în cartofi prăjiți sau în sos pentru sushi.
Bine de stiut:
- Sos de soia japonez ușor
- Conține toate cele 5 arome (sărat, acru, dulce, amar și umami)
- Fabricat după o rețetă japoneză veche de secole
- Fermentat timp de minim 18 luni în butoaie de lemn de cedru vechi de 100 de ani.
- Delicios în supă (miso), preparate cu tăiței, salate (alge marine) și ca baie pentru sushi
- Facut in Japonia
Mod de preluare
Utilizați ca înlocuitor de sare, ca sos pentru sushi sau ca bază pentru sosuri sau dressing-uri.
Precauții
Conține: soia, grâu, gluten și grâu.
Poate contine urme de: Orz.
Condiții de depozitare
Dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la data expirarii.
Ingrediente
Apă, boabe de soia* (China), grâu* (Turcia), sare de mare (Australia), ferment de koji (Japonia).
* = agricultura ecologica
Certificat
NL-BIO-01Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați6.2 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dietetice0.7 G
-
Proteinele8.8 G
-
Sare12 G
-
Valoare energetică62 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.