Sake Kasu – cremă de sake
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Nepasteurizat
Descriere
Sake kasu este o cremă de orez rezultată din producția de sake. Este foarte bine să contracarăm excesul de aromă proteică (Kusami) pe care o dau unele cărnuri și pește și să faci supe (Kasu jiru).
Indicație
Este foarte interesant din punct de vedere gastronomic deoarece adaugă preparatelor o aromă ușoară de sake.
Mod de preluare
Se recomandă folosirea lui la marinarea peștelui. Iarna, dacă îl amestecăm cu apă și căldură, putem gusta un minunat amazake sake kasu și vara încercăm să facem înghețată cu aromă de sake.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Ingrediente
Sake (orez și kin koji).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.5 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Acizi grași mononesaturați0 G
-
Acizi grași polinesaturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați41.3 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Proteinele0.2 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică239 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.