Premium Strong Tamari
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Bio-eco
Descriere
Tamari este un sos de soia japonez puternic, fără gluten. Se face folosind tehnici autentice în Japonia, din boabe de soia și koji (o ciupercă japoneză unică). Timp de fermentare: minim 18 luni.
Indicație
Tamari este un sos de soia japonez puternic, fără gluten, care este făcut din boabe de soia și koji (o ciupercă japoneză unică). Acest tamari este realizat cu tehnici autentice de adevărați experți japonezi și necesită o perioadă de fermentație care durează nu mai puțin de 18 luni. Acest lucru are loc în butoaie de cedru vechi de 100 de ani. Aroma de tamari este delicios de complexă și conține toate cele cinci gusturi: sărat, acru, dulce, amar și umami. Cu acest sos de soia japonez, puteți duce cu adevărat fiecare fel de mâncare la următorul nivel: supe (miso), preparate cu tăiței, marinate, sushi și chiar tocănițe europene.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea ca înlocuitor de sare, dip pentru sushi sau ca bază pentru sos sau dressing.
Condiții de depozitare
După deschidere, păstrați etanș într-un loc uscat, întunecat, la temperatura camerei (maximum 20°C).
Ingrediente
Soia* (China), apă, sare de mare (Mexic), shochu sărat* (apă, orez*, sare, ferment Koji) (Japonia), ferment Koji (Japonia)
(*) Fermă organică
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați6.5 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice0.7 G
-
Proteinele14 G
-
Sare13.1 G
-
Valoare energetică83 Kcal
-
Sodiu5240 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.