Piure de roșii Datterino bio
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Piureul de roșii Datterino bio de la Alce Nero este un sos realizat din roșii bio cultivate în Emilia Romagna și recoltate în lunile de vară, odată ce au ajuns la maturitate completă. Roșiile sunt spălate și sortate cu grijă, apoi coaja este îndepărtată ușor la abur. Roșiile sunt apoi tocate, făcute piure și concentrate în doar câțiva pași pentru a păstra aromele, aromele și proprietățile nutritive. Produsul este apoi îmbuteliat și pasteurizat pentru a garanta stabilitatea acestuia în timp.
Condiții de depozitare
Se pastreaza la frigider dupa deschidere si se consuma in 3-4 zile.
Ingrediente
Roșii ecologice.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică46 Kcal
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați9.5 G
-
Zaharuri6.7 G
-
Fibre dietetice1.2 G
-
Proteinele1 G
-
Sare0 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.