Pesto rosso de roșii uscate cu pecorino și migdale
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Pesto rosso de roșii uscate cu pecorino și migdale, o rețetă deosebit de gustoasă cu brânză care unește bogăția și consistența tipică pesto-ului, simplitatea și prospețimea roșiilor și a busuiocului. Pesto Rosso este făcut cu ingrediente naturale esențiale pentru bucătăria mediteraneană și de cea mai înaltă calitate.
Mod de preluare
Se recomanda consumul ca condiment pentru preparatele cu paste.
Precauții
Odată deschis, se păstrează la frigider și se consumă de preferință în 10 zile.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei si departe de surse de caldura.
Ingrediente
Ulei de măsline extravirgin, roșii uscate, pulpă de roșii, caju, brânză pecorino, nuci de pin, sare, acid lactic, pudră de usturoi, suc de lămâie.
Certificat
IT-BIO-006
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice33.5 G
-
Acizi grași saturați5.25 G
-
Carbohidrați / carbohidrați6.4 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice3.8 G
-
Proteinele4.12 G
-
Sare1.34 G
-
Valoare energetică351 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.